ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το Υπουργείο Εργασίας, στο πλαίσιο του νέου ΕΣΠΑ (Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς 2014-2020), προκηρύσσει μια σειρά από δράσεις για ανέργους όλων των ηλικιών.

Πρόκειται για σημαντικές πρωτοβουλίες που θα αποτελέσουν κινητήριος δύναμη για ανέργους για την έναρξη αλλά και τη συνέχιση της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, καθώς και για επιχειρήσεις που θα στελεχωθούν από νέο καταρτισμένο προσωπικό.

ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα θα επωφεληθούν μέσω της αναβάθμισης του ανθρώπινου δυναμικού τους και της ενδυνάμωσης της εταιρικής τους ταυτότητας. Το πρόγραμμα αποτελεί για τις επιχειρήσεις μία μοναδική ευκαιρία αποτελεσματικής κάλυψης των αναγκών τους σε καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό χωρίς κόστος ή άλλη επιβάρυνση.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του προγράμματος, ο δικαιούχος άνεργος, αφού εκπαιδευτεί στο ΚΕΚ VOUCHER ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ, θα προσφέρει εργασία σε εταιρείες με τη μορφή πρακτικής άσκησης, δωρεάν, χωρίς καμία επιβάρυνση για την εταιρεία.

- Επιλέγουν τους καταρτιζόμενους που θα απασχολήσουν με την μορφή της 6μηνης πρακτικής άσκησης, καθώς επίσης το εκπαιδευτικό τους επίπεδο και τα αντικείμενα της θεωρητικής εκπαίδευσης που θα πρέπει οι καταρτιζόμενοι να έχουν λάβει προκειμένου να απασχοληθούν στην συγκεκριμένη επιχείρηση.

Η διαδικασία υπαγωγής και ένταξης επιχειρήσεων στο πρόγραμμα θα υποστηριχθεί από τα έμπειρα στελέχη και τους συμβούλους ανάπτυξης του ΚΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ καθ’ όλη την διάρκεια και τα στάδια του.
 
ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ :

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ*
Α.Φ.Μ*
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*
* ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
(βάσει τελευταίας ΑΠΔ)
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ*
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΟΝΟΜΑ*
ΕΠΩΝΥΜΟ*
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ*
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ*
 
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ
ΤΟΜΕΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΤΟΜΟΥ*
ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ*
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ*
 
Όλα τα στοιχεία με * είναι υποχρεωτικά
Αν όλα τα στοιχεία είναι σωστά συμπληρωμένα πατήστε:
 
 
   
αρχική | η εταιρεία μας | νέα - ανακοινώσεις | προγράμματα | επικοινωνία
σχεδιασμός - ανάπτυξη ENTERCITY